четвер, 20 березня 2014 р.

"Найкращий читач Христинівського району - 2014"

   Ось і завершився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання на звання "Найкращий читач Христинівського району - 2014".
   За вже гарною традицією читачі нашого району взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого читання "Найкращий читач України - 2014". В І етапі конкурсу взяли участь 9 сільських бібліотек та 3 шкільні. Позаду хвилювання, дні підготовки та сам день конкурсу. Пройшов він 20 березня в районній бібліотеці для дітей. Програма конкурсу включала декілька завдань. Під час проведення конкурсу діти мали змогу виявити надзвичайні знання, ерудицію та логіку, адже щоб дати правильну відповідь, треба прочитати безліч книг, бо запитання були неочікуванні і цікаві. Учасники вели читацькі щоденники, в яких записували свої враження про прочитані книги перед конкурсом. Всі вони були цікаві і неповторні. Оцінювало найкращого читача компетентне журі, якому було не просто визначитися з переможцями. За підсумками проведеного конкурсу, в нелегкій боротьбі, перемогу за звання "Найкращий читач Христинівського району - 2014" у різних вікових категоріях вибороли:
           Сологуб Анастасія -  учениця 6 класу міської школи №2
            Куцик Катерина - учениця 7 класу міської школи №1
            Скалій Влада - учениця 8 класу міської школи №1
Переможців було нагороджено Дипломами. А всім учасникам вручено Сертифікати.
Районний етап конкурсу завершено, але попереду - обласний етап, який відбудеться 27 березня в Черкаській обласні бібліотеці для дітей.
   Тож побажаємо нашим конкурсантам перемоги!     

Немає коментарів:

Дописати коментар