пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

Книга єднає Україну


      Якщо ми, в більшості українці, ще маємо у серці Тараса Шевченка, в думках і діях його творчий дух, наснажений поетичними, прозовими, драматичними, малярськими шедеврами, а вдіях його українолюбні спрямування, це означає, що Україна, як незалежна і самостійна країна, має майбутнє.
      Україна живе, бореться, не вся, правда, а лише завдяки свідомим одиницям, які наснажуються творами Великого Кобзаря, який надихає кожного, хто почуває себе українцем, до здобуття волі.
       Саме тому, що "Не вмирає душа наша, не вмирає воля". Маємо волю в особі народу, а душа - це Великий Тарас, який розбудив українців до самостійного життя й любові до рідного краю.
Адже "Нема на світі України, немає другого Дніпра".
       Наша бібліотека не стоїть осторонь і не залишається байдужою до подій, що відбуваються в нашій країні. Саме тому, ми підготували виставку-інсталяцію "Книга єднає Україну", викладки літератури у вигляді прапора "Україна єдина"- і вийшли у парк  ім.Т.Г.Шевченка.
      Якщо будемо разом - об'єднаємося, обнімемося, як заповідав Тарас і молив нас усіх про це, - Україна буде багатою, а, її люди - щасливими. Ми молимось за мир і твою єдність, Матінко Україно!
                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар