понеділок, 14 листопада 2016 р.

Майдан Гідності - наша совість

       Історію України творять люди, її патріоти, ті, кому небайдужа доля держави і майбутнє їх дітей. Саме такі герої вийшли на Майдан Гідності, щоб освітити своїми серцями шлях України у світле майбутнє. Їх не лякали погрози, морози і навіть кулі. Вони вірили, що своїми вчинками, своєю мужністю і сміливістю зможуть довести правильність обраного шляху. Вони свідомо йшли на боротьбу, на смерть, не вважаючи себе героями. Народ назвав їх Небесною Сотнею, в нашій пам'яті вони залишилися найсміливішими, найчеснішими, найхоробрішими.
           Україна гідна свободи. Це довели ті, хто під жовто-блакитним прапором на Майдані відстоював європейські цінності для України.
          Розповідаючи про події, які сколихнули Україну, дали новий відлік  історії, народи  нових патріотів, в центральній районній бібліотеці  організовано книжкову  виставку-інсталяцію "Революція Гідності  і Свободи". Біля неї проходять  години мужності, уроки пам'яті, літературні композиції, поетичні марафони, години-роздуми: "Подвиг героїв Революції Гідності", "У їх серцях палав вогонь за Україну", "Події, окроплені кров'ю героїв", "Вони змінили хід історії нашої держави", "Воїни світла, воїни добра".   В Інтернет-центрі  проходять відеоперегляди тих  незабутніх, сумних і героїчних подій.
      Ми віримо, що подвиг героїв Майдану  завжди  пам'ятатимуть усі українці-патріоти, для кого воля і світле майбутнє - найдорожче за все.







Немає коментарів:

Дописати коментар