четвер, 8 червня 2017 р.

Бібліотека під блакитним небом

Літо - це слово, яке найгучніше вигукує кожен школяр!
Літо - це пора КАНІКУЛ!
Літо - це час, коли можна відпочити !
Літо – це 3 місяці без підручників, 92 дні свободи, 2208 годин щастя, 132480 хвилин радості, 7948800 секунд яскравості…
  Літо– це завжди приємно, адже літо – це ще й сонячне щастя, гарний настрій, це пора натхнення….
Літо - це період, коли працівники дитячої бібліотеки радо зустрінуть тебе в «Бібліотеці під блакитним небом» і запропонують різноманітні форми  літнього дозвілля в умовах бібліотеки та за її межами. 
Учні 4-Б класу міської школи №1 з вчителькою Л.Е. Макушок прийшли до бібліотеки і взяли участь у квесті «У пошуках квітки бажань». Разом з бібліотекарями діти вирушили у захопливу подорож казковою країною у пошуках квітки бажань у парку. Під час подорожі на дітей чекали випробування та незвичайні пригоди, бо ж здобути диво-квітку не так просто. Заволоділи нею ті, які  зуміли зібрати 7 пелюсток квітки бажань. Кожна пелюстка – це конкурси і завдання, це незвідані чудеса чарівної країни! Зібравши квітку, дітей чекав «солодкий приз», який також потрібно було відшукати. В дітей ще була нагода познайомитися з новими книгами і журналами в парку.  Діти залишилися задоволені і щасливі. Ми всі ще раз переконалися, що бібліотека  -  це територія щасливого дитинства.
                             Щасливе дитинство – це друзів багато,
                     З якими і будні минають, як свято!
                      Це щедрі сюрпризи і здійснені мрії,
              Казкові бажання і щирі надії…
  Сподіваємось, що ми змогли відкрити дітям захоплюючий світ читання, заохотити їх до вдумливого сприйняття книги  та активного читання протягом літніх канікул.




















Немає коментарів:

Дописати коментар