четвер, 4 квітня 2019 р.

Канікули в бібліотеці

   На весняних канікулах в бібліотеках проводились вікторини, конкурси, квести, літературні години. Молоді христинівчани мали змогу показати свої знання, ерудицію, висловити свою думку, прийняти участь у поетичному марафоні, познайомитись з новинками української та зарубіжної літератури.
       Квести - це досить нова форма популяризації книги, яка подобається юним.Під час проведення літературного квесту "Пригоди в Книжковому місті" старшокласники міської школи №1 відгадували загадки, кросворди, складали пазли, за окремими уривками вгадували поетичні твори українських літераторів.  Зі слова "патріотизм" склали кілька десятків нових слів.
    Літературне  лото "Герої улюблених книг" показало, що наші читачі знають Шевченкових  Назара Стодолю, Катерину, Симоненкового царя Плаксія, Франкового Захара Беркута, Мавку Лесі Українки та ще багатьох героїв, яка змушують думати або й  сміятись.
    Завітала в гості і циганка. Її  впізнали - це Мавра  із твору Ольги Кобилянської "В неділю рано зілля копала...".   Як справжня представниця цього народу, вона гадала. Хлопці і дівчата дізнались, що їх в майбутньому чекають подорожі, мандрівки, участь в телесеріалах, перемоги в конкурсах, спортивних змаганнях, багато хороших друзів. А для цього всього  потрібні знання, які здобути допоможуть книги.
      Для тих, хто відвідує бібліотеку, завжди проводяться цікаві  і змістовні масові заходи, що дарують знання, покращують настрій, знайомлять з новими книгами.
     Тож до нових зустрічей, нових відкриттів, нових перемог!










Немає коментарів:

Дописати коментар