четвер, 13 червня 2019 р.

Бібліотека в сучасних умовах

      Сучасна бібліотека постійно змінюється,  пропонує своїм користувачам нові форми і методи роботи.  так і Христинівська бібліотечна система  для своїх відвідувачів  створює комфортні умови для  читання, спілкування і  відпочинку.
      12 червня наша бібліотека приймала колег з Уманщини, Монастирищини, Жашківщини та Тальнівщини на засіданні обласної школи методистів "Бібліотечна спільнота Христинівщини: взаємодія і партнерство з владою задля розвитку громади".
     Наших гостей вітали: перший заступник голови РДА Валюк В.Г. та заступник голови районної ради  Л.І Федичканич.
     Директор районної централізованої бібліотечної системи Р.В.Шумовська  у своєму виступі "Сучасна бібліотека нашої громади: основні шляхи розвитку та інноваційні трансформації" розповіли про досягнення бібліотек, про співпрацю з місцевою владою, про те, як ми працюємо в сучасних умовах, як намагаємось допомагати нашим землякам в навчанні, відпочинку, які послуги ми їм надаємо.
        Наші гості, в свою чергу, ділились своїм досвідом, висловлювали свої думки, підіймали проблемні питання , вносили нові ідеї  під час дискусійної трибуни "Сучасна громада і бібліотека: шляхи співпраці та розвитку".
      Заняття пройшло в атмосфері творчого пошуку, доброзичливості і щиросердності.
      Ми вдячні працівникам обласних бібліотек: завідувачці  науково-методичного відділу обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Тараса Шевченка Наталії Дмитрівні Вітавській та головному бібліотекарю цього відділу Долгушиній Тетяні Володимирівні, завідуючій методичного відділу обласної бібліотеки для дітей Зимовець Аллі Юріївні за  змістовні консультації,  цікавий і новий матеріал, за підтримку наших починань, за  добрі і теплі слова про нашу роботу.
      Ми і надалі працюватимемо над тим, щоб наші  користувачі дякували нам за нашу роботу.







Немає коментарів:

Дописати коментар