понеділок, 11 листопада 2013 р.

Комп'ютерна техніка від програми "Бібліоміст" у бібліотеках району!


      Згідно перемоги Христинівською РЦБС в конкурсі "Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету" та з  метою відкриття пунктів вільного доступу до мережі Інтернет  з 5 по 7 листопада 2013 року у  Великосевастянівські  №1 та №2, Заячківську, Івангородську, Кузьминогребельську бібліотеки-філіали   відбулося  постачання комп'ютерного обладнання.      Цим  бібліотекам  програма "Бібліоміст" надала  комп'ютери з встановленим програмним забезпеченням, інше обладнання (принтери, сканер, мережеве обладнання, пристрої безперервного живлення, навушники з мікрофоном, вебкамери).    Комплектність комп'ютерної техніки перевіроно та встановлено, відповідає технічним вимогам та плану-графіку розподілення обладнання та введено його в експлуатацію.
Відповідно, бібліотека, що отримала обладнання в рамках програми "Бібліоміст", зобов'язана використовувати обладнання для надання вільного безкоштовного задоволення потреб населення громади, а також відсутність дискримінації щодо будь-яких груп населення, або їх інформаційних потреб.
    Збереження і розвиток бібліотечної системи сьогодні є вкрай важливим, особливо в епоху технічного прогресу. Всі привикли, що бібліотека - це стелажі з книгами, розташовані один за одним. Ці ж бібліотечні філіали можна віднести до закладів нового типу, які мають чудовий потенціал для розвитку і перетворення в центр  для спілкування жителів громад цих сіл. У бібліотеках створено чудові умови для навчання, відпочинку та творчого розвитку людей різного віку.


 









      

Немає коментарів:

Дописати коментар