вівторок, 23 червня 2015 р.

Хранителі книг - захисникам України

                   Наших патріотів на сході України, які воюють в зоні АТО, підтримує вся країна. Безперервним потоком до них ідуть кошти, продукти, необхідні речі, техніка. І, звичайно ж, листи, листівки з теплими словами вдячності, шани, підтримки. Ми пишаємось їх мужністю, відвагою, хоробрістю і віримо, що свята справа, за яку вони воюють, переможе.
            Зараз проходить Всеукраїнська акція "Бібліотека українського воїна", метою якої є збір і передача  у військові частини Української Армії   хороших книг, які підійматимуть патріотичний дух наших  військових, розповідають про героїв українського народу, що боролись за її волю.
          До збору книг залучились  всі структурні підрозділи Христинівської  централізованої бібліотечної системи, їх читачі, небайдужі жителі району.  І ось перша партія книг передана тим, хто зараз  воює в зоні АТО.  В кожну книгу бібліотекарі вклали листки із словами  вдячності за мужність та побажаннями повернутись живими і з перемогою.
          Відправити їх допоміг Врашев Віталій Володимирович,  координатор волонтерського руху Христинівської  підгрупи, яка є складовою частиною Білоцерківської групи. Бібліотечні працівники вручили коробки з книгами керівнику громадського формування "Патріот" Гончаруку Сергію Михайловичу.
          Хай у вільні хвилини читають наші воїни книг, які допоможуть поринути їм у світ   битв, пригод, мандрівок, подорожей, наукових відкриттів та славного минулого нашого великого народу.
          Акція продовжується. Ми і надалі збиратимемо і будемо відправляти   нашим  мужнім воїнам книги, які  надихатимуть їх на подвиги в ім'я  cлавного  майбуття нашої держави.
  
            

Немає коментарів:

Дописати коментар