пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Юна христинівчанка – лауреат обласного конкурсу «Фабрика вражень. Перезавантаження»

Уже третій рік поспіль Черкаська обласна бібліотека для дітей оголошує конкурс книжкових відеооглядів "Фабрика вражень" для дітей віком від 6 до 18 років.  На цей раз змагання відбулися під слоганом: "Перезавантаження". Креативність, старанність, гарний смак до літератури виявили учасники проекту “Фабрика вражень. Перезавантаження”.                                                
 В  конкурсі брали участь читачі бібліотек нашого району. А саме, Гончаров Богдан, Левченко Максим, Гоменюк Анастасія, Сивак Катерина, Рибачок Уляна.  За підсумками роботи професійного і дитячого журі в ексклюзивних номінаціях відзначено нашу читачку молодшої вікової категорії (діти від 6 до 11 років).  У номінації «Читацька харизма»  звання лауреата отримала Уляна Рибачок учениця 6-Б класу міської школи №1, яка презентувала книгу С.Гридіна «Кігтик ковбаско». Відеоогляд можна переглянути на сайті Христинівської районної  бібліотеки для дітей, Черкаської обласної бібліотеки для дітей та Youtube.      
До групи експертів увійшли директор Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Шабатін; кандидат філологічних наук, доцент кафедри української літератури та компаративістики Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, поетеса та перекладач Ганна Синьоок; радіоведучий, конферансьє, актор Черкаського академічного обласного театру ляльок Микола Король; режисери, кореспонденти, представники видавництв.  Не менш ретельно організатори конкурсу підійшли до вибору членів дитячого журі. Ними стали лише насправді компетентні в літературі, талановиті діти, постійні читачі бібліотек, переможці конкурсів, організованих Черкаською обласною бібліотекою для дітей, та обласних етапів всеукраїнських читацьких змагань. В журі була запрошена наша читачка – Білоусова Катя – переможниця «Фабрики вражень» минулого року. Нажаль, Катя не змогла поїхати в м. Черкаси і участі у роботі журі не брала.                    
 Уляна Рибачок - наша переможниця “Фабрики вражень. Перезавантаження” запрошена на урочисту церемонію нагородження. Для учасників підготували нові оригінальні презенти – солодкий майстер-клас від Львівської майстерні шоколаду та зйомки в справжньому кіно від бібліотечної відеостудії "Соняшник". Ми надіємося, що її успіх надихне наших  читачів на подальшу роботу над собою й ще більше розпалить у них любов до книжок.
                                                                                                                                            

Немає коментарів:

Дописати коментар