неділю, 12 травня 2019 р.

Усний журнал

В наш непростий час, коли на сході  України  наші патріоти  захищають цілісність нашої держави,  ми повинні пам'ятати імена тих, хто віддав своє життя за  Батьківщину. Ми в довічному боргу перед нашими відважними патріотами, які загинули в зоні АТО.
   Нещодавно  вийшла з друку "Книга пам'яті  Христинівського району", в якій зібрано матеріал про  про христинівчан, які  віддали своє життя за світле майбутнє України.
    Старшокласники  Христинівської   ЗОШ №1 прийняли участь в усному журналі.  Перегорнувши його сторінки, юні  христинівчани  розповіли про подвиг наших земляків Дмитра Кузьміна,  Богдана Каравайського, Дмитра Георгієва,  Володимира Олійника, Миколи Кобринюка, Богдана Євича, Сергія Попика, Володимира  Олійника, Ігоря  Ялинчука, Юрія Маслюченка.
   Друга сторінка  усного журналу була присвячена  випускнику  ЗОШ №1 Сергію Попику. В залі були присутні його батьки Людмила Миколаївна та Іван Миколайович, вчителька Валентина Іванівна.  Звучали спогади, розповіді, вірші.  Виступив В. Врашев, який розповів про допомогу волонтерів  нашим воякам.
  Третя сторінка журналу  містила вірші, уривки з поем.
   
Усний журнал пройшов у дусі патріотизму, смутку і гордості.
Допоки житиме Україна, доти в наших серцях, в серцях нащадків імена  наших славних героїв.








Немає коментарів:

Дописати коментар