вівторок, 13 серпня 2019 р.

Найактивніша читачка з Орадівки

   Розкажу про читача

 Коли Лєна заходить до бібліотеки, її світла посмішка  створює атмосферу доброти і щирості, бажання робити щось гарне для тих, хто знаходиться поруч. Розумієш, що світ прекрасний, в ньому стільки краси і стимулу до творчості. Це Олена Сідлецька, найактивніша читачка нашої бібліотеки.  Ерудована, начитана, товариська дівчинка, яка встигає все у своєму житті: вона гарно навчається в школі, любить малювати,  займається танцями. А іще ця дівчинка любить читати, розуміє, що книга - надійний помічник у навчанні, розвитку особистості і талантів. Прочитані хороші книги віддячують знаннями, дають поради, вчать мріяти  і ніколи не зраджують.
         Сім'я Сідлецьких переїхала в Орадівку з Умані не так давно.  Це мала батьківщина глави сім'ї Володимира Костянтиновича, доброго господаря, привітного і доброзичливого.  Поселились в батьківському будинку, оточили турботою вже не дуже молодих батьків, завели нових друзів, не поривають зв'язків з родичами, товаришами, яких знають уже багато років. Про цю сім'ю в селі відгукуються як про доброзичливих, товариських, чесних і хороших людей.
     Берегиня сім'ї Наталя Сергіївна, психолог за освітою, завжди готова прийти на допомогу тим, хто цього потребує.
     У цій сім'ї є свої традиції, свої свята, свої захоплення. Тут, в Орадівці народився син, брат, онук - маленький Нікіта, в якого є така гарна нянька, як старша сестричка. Вона за ним подивиться, почитає йому казочку, погуляє з ним, покаже короликів, нагодують разом курочок.
   Підтримували один одного, коли перед новорічними святами  відійшов у потойбіччя  батько і дідусь Констянтин Миколайович. Вони шанують його пам'ять, продовжують жити так, як він їх учив.
      Життя продовжується, ростуть діти, тішать батьків, допомагають бабусі  Світлані Юріївні, працюють, ведуть домашнє господарство.  Приємно їм чути добрі слово про свою донечку Олену, Оленку, Лєну, яка росте доброю і розумною,чуйною і товариською, веселою і життєрадісною. Вона лише закінчила  9-й клас, попереду в неї все життя. Хай вона росте здоровою і щасливою, хай здобуде гарну освіту, обере собі професію до душі. Нехай добрі книги їй у цьому допоможуть. Хай буде вона гордістю сім'ї, школи, найкращого в світі села - Орадівки.
             Тетяна  Ярощук, завідуюча Орадівською бібліотечною філією. 

1 коментар:

  1. Сьогодні в Умані водій мазда 6 за номером авто СА 1847 НР знаходився наркотичному стані за кермом. Зробить увагу на цього водія. Звертаюся до Тетяни Ярощук. Бо це їх машина яка зареєстрована на Ярощука Віталія Миколайовича

    ВідповістиВидалити