вівторок, 7 липня 2020 р.

Бібліотечний ґанок


   В ці непрості часи, світ шукає рішення проблеми безпечної комунікації населення планети. Перебуваючи на карантині, бібліотекарі не відпочивали, а розробляли нові ідеї, які б дозволили нагадати читачеві, який, можливо, відвик від книги під час карантину, про те, як комфортно, релаксно та, головне, безпечно, можна провести час в улюбленій книгозбірні з цікавою книжкою в руках та переглянути виставки, присвячені найважливішим ювілейним датам України.
   Запрошуємо вас, наші любі читачі, завітати на гостинний  " Бібліотечний ґанок", присісти на зручну квіткову лавку зі столиком та обрати собі книжку з буккросингу, зазирнути у вікно, де, за склом, знаходиться цілий світ важливих для кожного українця подій та постатей, перебрати пальцями кам'яні книги "Цегляної бібліотеки", вдихнути пахощі квітів, поринути в світ під назвою книга.
   Відведіть погляд праворуч, де креативною арт - рекламою книги серед метеликів та квітів, розташована "Колона книг", яка ознайомить читача з новинками української літератури.
    Чекаємо вас на "Бібліотечному ґанку". Нехай все буде - книга!
                                         

Немає коментарів:

Дописати коментар