четвер, 25 квітня 2013 р.

Перемога у конкурсі


       25 квітня 2013 р. програма «Бібліоміст» визначила       групу українських публічних бібліотек, що пройшли відкритий конкурсний відбір і стали переможцями п'ятого раунду конкурсу з організації нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до інтернету. До участі в цьому раунді конкурсу долучилися районні та міські бібліотечні системи та бібліотеки, які перемогли за результатами 1, 2, і 3 раундів цього ж конкурсу, ефективно впроваджують інноваційні бібліотечні послуги, а також змогли залучити необхідне співфінансування. 
      Христинівська бібліотечна система стала  переможцем  у І раунді конкурсу "Організація нових бібліотнчних послуг з використанням вільного доступу ло Інтернету" - і 28 вересня 2010 року, напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, чотири бібліотеки РЦБС: центральна районна бібліотека для дорослих, районна бібліотека для дітей, Сичівська БФ та Шельпахівська отримали чудовий подарунок - 15 комп'ютерів з програмним забезпеченням, 4 принтери, 4 сканери та 4 комплекти мережевого обладнання. Кожен комп'ютер  укомплектовано веб-камерою, навушниками з мікрофоном та сучасним програмним забезпеченням. РЦБС отримала техніку на загальну суму 9888 доларів США.

       Переможцями     Y раунду конкурсу з організації нових бібліотечних послуг по Христинівській районній централізованій бібліотечній системі стали:
- Великосевастянівська біблітека-філіал №1;
-  Великосевастянівська бібліотека-філіал №2;
- Заячківська бібліотека-філіал;
- Івангородська бібліотека-філіал;
- Кузьминогребельська бібліотека-філіал.
     Фіналісти отримають комп'ютерне обладнання до кінця 2013 року.
     
        Адміністрація районної  централізованої бібліотечної системи відділу
культури щиро вітає  переможців і з нетерпінням чекає на результати
впровадження нових проектів.

Немає коментарів:

Дописати коментар