пʼятницю, 1 липня 2016 р.

Знання англійської мови потрібне молодим

       Майбутнє належить молодим, це розуміє кожен. А від освіти, знань молодого покоління залежить, що для народу, держави, для самих себе вони зможуть зробити. Уявити сучасну освічену людину без знання іноземних мов важко. Зараз англійська мова використовується  в міжнародних відносинах, економіці, спорті. Її вивчають в школа і вишах. в шкільні роки, коли закладаються основні знання, вивченню англійської потрібно приділяти  велику увагу. В тих сім'ях, де це розуміють, дітей записують у гуртки, наймають репетиторів. А в районній бібліотеці  зараз проходять курси з вивчення англійської мови. Займаються у двох групах - для дорослих і для дітей.
     Діти, які приходять на заняття, задоволені тим, як вони організовані.  Проводить їх волонтер Корпусу Миру Кетрін Нієрман. Діти не тільки вчать  букви і слова,  набувають практику  розмовної мови. Навчання проходить у вигляді розповідей, демонстрації матеріалу на екрані,  перегляді мультфільмів на англійській мові, рухливих ігор. Діти повторюють матеріал хором, відповідають по одинці, пишуть окремі слова і речення, перекладають з  англійської мови, опановуючи  ази, поглиблюючи свої знання.
         Кожного заняття кількість дітей, які ходять на ці курси, збільшується. І не дивно, тому що їм тут цікаво, проводять час під наглядом, а головне - ці курси безкоштовні. Потрібне лише бажання, терпіння, зацікавленість.
            Тож запрошуємо всіх юних жителів  району  приєднуватись до тих, хто займається  вивченням англійської мови  з Кетрін Нієрман. Адже англійська мова для неї - рідна, тому й знання будуть гарними.

Немає коментарів:

Дописати коментар