середу, 14 лютого 2018 р.

Любов - найвища на землі краса

     Легенда стверджує, що коли Бог створив світ, він взяв горіх, розколов його на дві половинки і кинув між людей. Відтоді кожен шукає свою половинку. І той, хто її знаходить, щасливо в парі живе весь свій вік. Коли ж трапляється половинка не свого горіха, годі людям мріяти про щастя.
      Напевне, темі любові і кохання  присвячено найбільше віршів, романів, пісень, кінофільмів.  Щасливі люди, які вміють кохати і берегти це світле почуття. Кохання дає силу, натхнення, воно допомагає боротись з життєвими труднощами.
      Свято закоханих, прийшло до нас порівняно недавно, але  прижилось у нашій країні і серед молодих, і серед тих, у кого за плечима  великий життєвий досвід. Воно й не дивно, адже кохання приходить до кожного.
      Відзначаючи день  святого Валентина, бібліотекарі організували книжкові виставки, прикрасили свої установи емблемами цього свята - сердечками. А іще провели для своїх читачів поетичні рандеву, конкурси  на кращу "валентинку",  ліричні  каруселі, вікторини тощо. Уже другий рік поспіль  працівники районної бібліотеки  провели  вуличну акцію, під час якої вручали жителям міста  "валентинки", на яких написані вислови видатних письменників, філософів, істориків, вчених про найвище людське почуття.
      Нехай всіх нас не покидає кохання, хай воно живе в наших серцях, помислах і допоможе здійснити найзаповітніші мрії.













Немає коментарів:

Дописати коментар