пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

Семінар бібліотечних працівників

      Робота бібліотекарів і бібліотечних заходів неможливі без нових знань і творчого підходу.  Підвищенню кваліфікації бібліотекарів сприяють багато факторів і заходів. чільне місце серед яких належить  семінарам. На  сьогоднішньому  семінарі-практикумі "Бібліотеки системи: досягнення, плани, інновації"  бібліотекарі проаналізували роботу за минулий рік,  визначили основні напрямки діяльності на 2018 рік.
    Бібліотекарі - живі люди, яких хвилює багато питань, серед яких - заробітна  плата і пенсія. Тому  й запросили бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу культури, молоді та спорту Дусик Валентину Степанівну, яка розповіла про порядок нарахувань зарплати, відрахування, соціальну пільгу.  А виступ працівників пенсійного фонду - начальника Долобан Людмили Миколаївни та Бричко   Тетяни Анатоліївни, які  розповіли про структуру пенсійного фонду, напрямки його діяльності, режим роботи, онлайн-послуги викликали ще й багато запитань про розміри майбутніх пенсій, стаж, вік. Бібліотекарі отримали компетентні відповіді та роз'яснення.
    Далі бібліотекарі розповідали про свої плани, напрацювання, досвід.
    Питанню відзначення 100-річчя Української Револіцї, героїв АТО  була присвячена година обміну думками.
    Бути  також проведені консультації "Інформаційні технології в бібліотеці - вимога часу",  "Пам'ятні і ювілейні дати Черкащини і Христинівщини в 2018 році", "Книги-ювіляри 2018 року".
     Активними були бібліотекарі і під час проведення години профмайстерності "Креативні методи співпраці бібліотекарів та вчителів як засіб розвитку громадянської компетентності користувачів-дітей та юнацтва".  Напрямки роботи визначено, тож попереду в нас багато роботи. Успіхів і нових досягнень всім в новому році.
     

Немає коментарів:

Дописати коментар