пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

Вклоняючись подвигу

   74 роки пройшло з того вікопомного дня,  коли нацистські окупанти  були вигнані з України. Земля наших славних предків вкотре звільнилась від чужеземних зайд, які хотіли загарбати  наші лани, степи, гори і полонини.
   Велику ціну заплатив наш народ у тій війні. Кривавим смерчем пройшла вона по  українських містах і селах, вкриваючи її шибеницями, колючим дротом концтаборів, руїнами і згарищами. Зрошена кров'ю своїх захисників,  країна великого Тараса дочекалась визволення. Доземно вклоняємось  подвигу тих, хто зумів перемогти страшного і жорстокого ворога. Розповідаючи користувачам бібліотек про героїчні і криваві події тих років, про  великі битви, що відбувалися на території України, про героїв, які віддали своє здоров'я і життя за наше мирне життя, організовуємо книжкові виставки, перегляди літератури, проводимо масові заходи: усні журнали, години мужності,історичні читання,  відеоперегляди воєнної хроніки, уроки історичної правди - "Незгасне полум'я  звитяги українського народу", "Україна в полум'ї війни", "Битви на території України", "Горіла в полум'ї земля, сивіла в горі мати і кохана".
      Ми повинні пам'ятати подвиг наших славних героїв, розповідати про них молодим. Хай на нашій землі запанує мир. А ми не забудемо подвиги героїв.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар