вівторок, 19 лютого 2019 р.

День святого Валентина

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина.
День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.
Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.  До бібліотеки для дітей завітали учні 5-В класу міської школи №1 з класним керівником Кулешою Оленою Миколаївною. Бібліотекар Тернесюк Л.А. провела квест «Казкова країна кохання». Учні поєднували дві половинки розбитого серця, використовували звичайні слова з допомогою яких спробували висловити свою симпатію, створювали великі серця, давали відповіді на загадки та читали вірші. Учасники були активними, креативними, творчо підходили до виконання завдання.
У відділах обслуговування оформлені виставки-інсталяції "Дерево любові" та "Велика сила кохання".  На виставках представлені матеріали про історію походження свята, а також художні видання в яких розповідається про перше кохання, перші стосунки між підлітками, ліричні твори з якими читачі  знайомилися  та брали почитати. Крім того, відвідувачі мали чудову нагоду на листівках у формі сердечок розмістити свої улюблені вислови про кохання і прочитати їх на святі. Всім  бажаємо, щоб їх почуття було справжнім, щоб ніжність і добро, які вони зараз дають своїм половинкам ніколи не вичерпалися. Але не забувайте, що висловлювати свою любов до інших можна не тільки один день у році.
Все починається з кохання:
Дітей маленьких виховання.
Віршів чудесних написання.
Все починається з кохання.








Немає коментарів:

Дописати коментар