середу, 18 травня 2016 р.

Цілуймо руки наших матерів

   В другу неділю травня в Україна відзначається одне з головних родинних свят — День матері. Його традиційно святкують в Європі, в США, в країнах Азії. І така велика популярності цього свята цілком зрозуміла, оскільки споконвіку мама була найдорожчою та найріднішою людиною для кожного. Мами присвячують життя своїм дітям, жертвуючи всім заради їх щастя.
   Вже протягом ста років цей день стає приємним приводом для того, щоб зателефонувати мамі або приїхати до неї, щоб сказати «спасибі» за її кохання, підтримку і самовідданість.
   Зібравшись в дружньому колі друзів ми погомоніли про це цікаве і дороге кожному серцю свято, дізнались його сумну історію, почитали легенди про день матері та день сім'ї, прогулялись інформаційнимим стежинками "Як навчити дітей бути щасливими?", " Як з'явилось слово мама?", " Що означає слово сім'я?", "Чи буває родина у тварин?", відгадували "родинні" загадки. а на остонок поринули в світ сімейного мультфільму " З Днем сім'ї, любові та вірності", який залюбки дивились не тільки діти, а й бібліотекарі.

Немає коментарів:

Дописати коментар