четвер, 19 грудня 2019 р.

Бібліогостини у ветеранів

    Наша бібліотека включилась в міні-проект "Бібліозупинка Святого Миколая", в рамках якого  працівники районної бібліотеки та завідувачка  Ліщинівською сільською бібліотекою провідали пацієнтів територіального центру..  Живуть там  ветерани, які багато років працювали в різних установах, закладах. Вони вирощували хліб, ростили дітей, керували автомобілями, зводили будинки. На їх долю випало багато випробувань, горя. Були в них і радісні події. Але все це зараз в минулому і в спогадах. Старість сама по собі річ не дуже приємна, особливо вона сумна, коли в напарниці до неї приходить самотність. Тому й старенькі, які проживають тут, мають змогу не тільки поїсти, перебувати в теплі, а й спілкуватись, дивитись телевізор, читати книгу.
     Гостей тут завжди чекають. Тому й приходу бібліотекарів зраділи. Поділились враженням про перебування в установі, які стала для них домівкою, розпитали про новини (адже виявились там знайомі), подякували за гостинці, які їм приготували бібліотекарі.
      Хочеться, щоб візити добрих людей до цих ветеранів були частішими. Адже кожна людина заслуговую на повагу за свій вік, трудовий стаж, доброту і натруджені руки.


Немає коментарів:

Дописати коментар