пʼятницю, 27 грудня 2019 р.

Відеокруїз : "І знову казка зимова до нас завітала"

     Казка є важливою складовою розвитку дитини. За допомогою казок діти вчаться аналізувати та критично мислити, відрізняти  добро від зла; вчаться співчувати, допомагати, дружити, любити; усвідомлювати цінність життя, формувати загальнолюдські цінності та ще багато чого корисного. 
    Казка ще з давніх-давен є дитячим провідником  в дорослий світ  з його тернистими шляхами та не рідко нагадує про найважливіше та пріоритетне в житті саме дорослим, розтоплюючи їх серця й нагадуючи, прості та забуті речі, про те, що найважливіше не купиш за гроші.
    З розвитком технологій казки, з яскраво ілюстрованих сторінок книг, часто переселяються на монітори наших телеекранів. Від такого симбіозу народжуються мультиплікаційні фільми, зараз популярні саме  в формі фантастичних анімацій. Зимові дні й самі по собі нагадують казку, то ж не дарма події відомих казок чи мульфільмів відбуваються саме під час Різдва чи Нового року. Натхненні передноворічним настроєм маленькі читачі завітали до читальної зали Христинівської районної бібліотеки для дітей, щоб відправитись в відеокруїз новорічних анімаційних фільмів  "І знову казка зимова до нас завітала". До уваги маленьких читачів були преставлені казкові історії найвідоміших мультиплікаторів : "Таємна служба Санта-Клауса","Крижане Серце", "Грінч","Петсон і Фіндус: найкраще у світі Різдво",  "Різдвяна історія". 
    Показ прийшов до душі не лише дітям, а й дорослим, разом з діточками переглядали мультфільми  й інші члени родини , повертаючись на годинку в дитинство.

Немає коментарів:

Дописати коментар