субота, 15 лютого 2020 р.

Афганістан-то біль і смуток

    Афганістан болить в серцях  покоління тих, хто проводжав своїх дітей, знайомих, друзів виконувати "інтернаціональний обов'язок" в чужу і далеку країну, хто з тривогою чекав звісток з Афгану, хто оплакував зовсім юних героїв, які повертались  в  "чорних тюльпанах". Скільки горя і сліз принесла та війна на нашу землю! Вбиті юнаки, нездійснені мрії, довічний смуток в серцях рідних... 
   Не оминула ця трагедія і Христинівщину. Там, в афганських горах, проходили службу сотні наших земляків. В їх серцях назавжди поселились печаль і смуток, пам'ять про друзів, які заплатили життям за чужі помилки. Але Афганська війна - це і приклад мужності, сили, бойового братства. Ми схиляємо голови перед подвигом "афганців", бережемо пам'ять про загиблих героїв.
     Розповідаючи про подвиг тих, хто пройшов шляхами "афганської" війни, працівники центральної бібліотеки організували книжкову виставку-інсталяцію "Афганістан - то біль і смуток, чиєсь обірване життя".  з матеріалами цієї виставки  ознайомились учасники  мітингу-реквієму, який пройшов у районному центрі. 
   Ми пам'ятаємо герої-афганців, ми бережемо світлий образ наших земляків, які там загинули: Сергія Галети, Миколи Бондаря, Володимира Сивокобиленка, Олега Гловацького.
 Їх подвиг  житиме в серцях українців.


















Немає коментарів:

Дописати коментар