понеділок, 27 червня 2022 р.

Ловись, рибко...


                     Ловись, рибко, не лінися.
                      Ти, удача, посміхнися!
                      Улов щоб був багатим, 
                      А рибалки всі - завзяті!
       Рибальство - це хобі, спорт і можливість спілкування з природою. Протягом багатьох століть рибальство було для людини одним із  способів отримання їжі. Сьогодні ж, риболовля - це одна з найулюбленіших розваг, а також популярний вид спорту. Це заняття дарує своїм прихильникам масу емоцій і вражень, які хочеться переживати знову і знову. Є, звичайно, частина людей, для яких це спосіб заробити грошей, продавши улов. Але мова зараз не про них.

     Чималий відсоток чоловіків вважають риболовлю одним з найкращих способів розслабитися і відпочити. І справа тут не в кількості улову, хоч і це теж важливо, а в першу чергу  -  в можливості побути осторонь від буденної суєти, від шуму міських вулиць.

        Виїхати на природу з родиною, захопивши з собою снасті для рибалки  -  чудовий спосіб цікаво провести час з рідними на свіжому повітрі. Особливо в захваті від цього будуть діти - всі вони люблять маленькі пригоди.

Перебування на природі, поблизу водойми сприятливо впливає на настрій і самопочуття людини, дозволяє позбутися нервової напруги після важких робочих буднів. У таких умовах щоденні проблеми здаються смішними і легко забуваються. Погодьтеся, не такий вже й поганий спосіб відпочити.

      Спортивне рибальство має свої особливості. Часто любителі такого спорту об'єднуються в клуби і проводять регулярні змагання.

Цікаво, що багато спортивних рибалок популяризують принцип «зловив-відпустив». Тобто вони прагнуть звести до мінімуму нанесення шкоди рибі, і навіть надають їй деяку допомогу, якщо необхідно. Є фірми, які випускають не тільки все для рибалки , але й гачки без зачіпок спеціально для спортивної риболовлі. Ці гачки не травмують рибу при їх видаленні.

      Рибалки і риболовля - це ще і велика кількість анекдотів. 

      Для справжнього рибалки потрібна водойма з рибою і вудка із снастями. Щоб стати хорошим рибалкою, потрібні досвід і знання. А знання можна взяти з книг. Саме такі книги ми і запропонували нашим користувачам сьогодні.

    Всім рибалкам бажаємо багатих уловів, терпіння, рибальського щастя. І хай книги Вам допомагають і збагачують Ваші знання! Ні луски, ні хвоста!


Немає коментарів:

Дописати коментар