середа, 1 червня 2022 р.

Мистецька акція до Дня захисту дітей «Ми за мир»

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Та сьогодні цей день є чи не найбільш трагічним в історії України! Ми зустрічаємо його в умовах війни.

На вулиці ХХІ століття і такі страшні слова як «діти війни» не мали б стосуватися наших дітей. Але реальність жорстока, вона наповнила це словосполучення справжнім сенсом. Російська агресія відбирає в українських дітей право на життя, право на захист від фізичного та психологічного насильства, право на відпочинок і дозвілля.

Наш обов’язок зробити все можливе і неможливе, аби кожна дитина відчувала захист, безпеку, підтримку, турботу та любов. Маємо докласти максимум зусиль, щоб наші діти жили у мирній країні, адже вони – продовження кожного з нас. Вони – майбутнє України.

Сьогодні в нашій бібліотеці з нагоди свята відбулася мистецька акція «Ми за мир». Саме для цього ми зібралися на бібліотечному ґанку. Читали вірші, співали патріотичні пісні.

Нехай кожна дитина живе у люблячій сім’ї і має щасливе та безтурботне дитинство. І давайте не забувати, що чужих дітей не буває.








Немає коментарів:

Дописати коментар