середа, 8 березня 2023 р.

Шанований гість бібліотеки

   

 Романа Вікторовича Страдецького з центральною бібліотекою пов’язує багаторічна дружба і співпраця. Він не корінний житель Христинівщини. По направленню працює учителем Шельпахівської школи. Викладач історії з такими глибокими знаннями, що його уроки для дуже багатьох учнів стають улюбленими.

Діти віддячують йому повагою, гарними оцінками, перемогами на конкурсах, олімпіадах, призовими місцями в МАН.

Він вивчає історію краю, який став йому рідними, де народились і живуть його трійко дітей. Цими знаннями він ділиться з тими, кого цікавить минуле нашої землі. Зустрічі з ним завжди відкривали якусь нову сторінку історію. Зараз він сам учасник історії, яку пишуть наші захисники на передовій. Відклавши книги і конспекти, учитель пішов добровольцем на фронт. Не один місяць він з побратимами відстоює право українців жити на своїй землі.

Цими днями, перебуваючи в короткочасній відпустці, пан Роман знайшов час, щоб завітати в центральну бібліотеку і привітати жіноцтво з міжнародним святом. Троянди від нього – не просто приємна несподіванка, а символ віри в нашу Армію. З таким патріотами ми обов'язково переможемо.

Дякуємо Вам, шановний воїне, за Ваш патріотизм, віру і за те почуття впевненості у нашу Перемогу, яке струменіє від Ваших слів, вчинків і погляду.ї

Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар