середу, 19 жовтня 2016 р.

Христинівський герой з передової

           Христинівчани завжди були патріотами, охоронцями своєї Батьківщини, які   захищали  Україну від тих, хто зазіхав на наші землі. Адже ця земля   полита кров'ю і потом  наших  дідів і прадідів. Вони  передали нам свій священний наказ: "Україна - понад усе". 
          Козаки і гайдамаки, бійці і партизани не шкодували свого життя у борні за мир і  спокій нашого народу. Так уже склалось, що  сучасні молоді  наші патріоти зі зброєю в руках відстоюють незалежність і цілісність України. Серед них і наші земляки, для яких  не байдужа доля України, а отже і доля наших нащадків.
       Нещодавно гостем бібліотеки був наш земляк, випускник міської школи №2, десантник, учасник АТО Гончарук Василь Григорович.
       Високий, кремезний, сильний, впевнений у своїх вчинках, мужній воїн, батько маленької донечки  був небагатослівним. Воювати йому довелось в гарячих точках Донецької області. Там він став справжнім чоловіком, який цінує життя, солдатську дружбу, взаємовиручку і допомогу. Він - представник тих, ким ми з гордістю можемо пишатись і ставити за приклад молоді. Василь Григорович знову  йде служити  до Української Армії, підписавши контракт. Бажаємо йому і його бойовим побратимам здоров'я, швидкої перемоги над ворогом і щасливого повернення  додому. Хай запанує мир на нашій багатостраждальній землі. А ми будемо з вдячністю пам'ятати тих, хто  воював за те, щоб Україна була вільною, незалежною і соборною.








 


Немає коментарів:

Дописати коментар