середу, 27 червня 2018 р.

Фундамент державності та прав людини

  28 червня 1996 року відбулася знакова  історична подія Верховна Рада  ухвалила нову Конституцію України. Це стало переломною віхою в новітній  історії України, яка відкрила шлях до побудови демократичного суспільства.
    Знайомлячи своїх користувачів з основними  положеннями найважливішого документу  держави, в бібліотеках району організовано книжкові виставки, перегляди літератури, проведено усні журнали, уроки права, юридичні всеобучі, правові ланцюжки, вікторини, конкурси і турніри знавців права.
     Книжково-документальна виставка  "Вимріяна  поколіннями українців" познайомила  відвідувачів бібліотеки з  конституційним становленням  України, його історією, традиціями, сьогоденням.
     Юні христинівчани стали учасниками правової вікторини "Конституція України: знаємо, вивчаємо, поважаємо". Питання  стосувались положень Конституції, державної і народної символіки, державної мови, історії української Конституції, її творців тощо.
    Відповіді хлопців і дівчат довели, що вони знають свої і права,  і обов'язки, люблять і шанують свій народ, свою Батьківщину-Україну, ростуть гідними синами і дочками свого народу.


Немає коментарів:

Дописати коментар