середу, 18 січня 2023 р.

Зігріваємо теплом наших рук, душ і сердець

        Так вже судилось, що нам випала така гірка доля – жити в час, коли йде війна, жорстока і немилосердна. Вона забирає в нас мир, спокій, багато українців залишились без домівок, майна і найнеобхіднішого. Найстрашніше – гинуть люди: діти, жінки, воїни і сивочолі ветерани, ті, які ще пам'ятають жах війни і важкий післявоєнний період.  Ми в неоплатному боргу перед ними і їхньою пам’яттю. Їх у військовому строю замінили онуки і правнуки, які боронять нас, нашу землю, наше майбутнє.  Вшановуючи загиблих, турбуємось про живих, підтримуємо словом, втішаємо в горі, робимо щось приємне у святкові дні.

Бібліотечні працівники долучилися до новорічно-різдвяної акції «Зігріємо серця нашою майстерністю», яка була оголошена науково-методичним відділом ОУНБ ім. Тараса Шевченка.

Руками тих, хто всім серцем вірить в перемогу ЗСУ, хто хоче допомогти їм, виготовляються маскувальні сітки, плетуться  шкарпетки, пишуться вітальні листівки, складаються вірші, виготовляються обереги, печуться смаколики, пакуються посилки на фронт. В кожен виріб, виготовлений продукт, в кожну листівку, малюнок чи  саморобку ми дійсно вкладаємо свої найкращі побажання. Адже психологи стверджують, що думки мають здатність матеріалізуватися. 

То ж здоров'я, сини, Божої опіки нашим патріотам на передовій, а всім нам - Перемоги, миру і процвітання  нашої держави. 

Все буде Україна!




















Немає коментарів:

Дописати коментар