середу, 4 листопада 2015 р.

Повінчана з історією

   
   3 листопада  Жанна Володимирівна Новицька - чарівна жінка, добра, толерантна,  чудовий педагог, людина енциклопедичних знань, патріот України, христинівчанка, закохана в історію свого краю, його людей,  відмічала свій ювілей.
    Працівники  районної бібліотеки щиро вітають Жанну Володимирівну. Зичимо їй міцного здоров'я, творчої наснаги, пошуків і знахідок в її такій непростій, але благородній справі. Жанна Володимирівна - людина з небайдужим серцем, чесна і самовіддана. Вона розуміє значення книги в житті людини, в її вихованні і самоосвіті. Сама є активною читачкою бібліотеки і прищеплює цю любов своїм учням. Її  співпраця з бібліотекою   виливається  спільно проведеними уроками історії, прес-конференціями, усними журналами, конкурсами, творчими лабораторіями , вечорами-портретами, вікторинами.  Ці заходи проходили як у школі, так і в бібліотеці. Завжди  усміхнена, привітна, вона цікавий співрозмовник, порадник у питаннях не тільки педагогіки і історії, я й  фітотерапії, квітникарства, зокрема розведення троянд, кулінарії.
        Жанна Володимирівна - частий гість і щирий друг бібліотеки.  Співпраця з нею  приносить гарні плоди у вихованні і освіті юних  жителів нашого міста.  То ж так тримати, Жанно Володимирівна!

Немає коментарів:

Дописати коментар