вівторок, 19 квітня 2016 р.

Найкращий читач - 2016 року

     Протягом усього життя ми не розлучаємось із книгою. Важко уявити сьогодні дитину без книжки. Книга - мудрий друг, який, не вміючи говорити, розповідає нам про незвичайні пригоди й подорожі, чудеса, навколишній світ. Книга - є першим помічником і порадником. Народна мудрість стверджує: "Хто багато читає, той багато знає". Не погодитися з цими словами не можна. Ці крилаті слова є девізом нашої бібліотеки.
     Ми знайомимось із книгами ще задовго до школи й не розлучаємось із ними впродовж усього життя. 
    В стінах  бібліотеки для дітей пройшли змагання любителів і шанувальників книги -  конкурс "Найкращий читач-2016 року". Цей конкурс вже став традиційним. Цього року 20 учасників  брали участь у всіх раундах конкурсу. У кожному раунді була можливість набрати певну кількість балів, які підраховувало журі. Після трьох раундів кожен із учасників  мав лише 3 хвилини для того, щоб представити свою улюблену книжку. Конкурсна програма була поділена на раунди для двох команд - 6 і 7 класів: "Розминка" для обох команд, конкурси "Заморочки з бочки", "Щасливий випадок", та конкурси "Літературна вікторина" та "Літературні тести", також був конкурс "Хто...хто...хто?"  та "Гра з буквами". Наші конкурсанти  зробили виставку-ситуацію власними руками з улюблених книг  під назвою "Цю книгу я візьму на безлюдний острів" та помандрували тенетами сайту Христинівської районної бібліотеки для дітей, взявшив участь у грі "Веб-мандрівник". 
     Перемогу здобули ті учасники, які показали свою ерудицію, знання літератури, тобто саме ті, кого ми можемо назвати "Найкращими читачами-2016 року". Це -  Кревсун Олександра - учениця 6-А класу СШ №2 , Кравченко Влад -  7-Б, СШ № 2, Коцюба Олександр - 7-А, СШ № 2. Переможці нагороджені грамотами та подарунками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар