вівторок, 14 лютого 2017 р.

Книжкові побачення до Дня Закоханих







































































  
  Свято закоханих - день святого Валентина прийшло до нас не так давно, але встигло прижитись серед тих, хто любив і любить, хто цінує своїх коханих. В цей день звучать пісні і вірші про кохання, милим і єдиним дарують квіти, подарунки, солодощі і, звичайно ж, "валентинки".
      Працівники районної бібліотеки теж відзначили цей день. В бібліотеці організували книжкові виставки, перегляди літератури, на яких зібрали найкращі твори українських і зарубіжних поетів, прозаїків, драматургів про найсвітліше і найпрекрасніше  почуття людей.
     В бібліотеці в цей день пройшов конкурс на краще читання віршів про кохання.  Любителі розгадування ребусів  розгадували зашифровані в малюнках вислови про любов, про кохання.
               А іще наші працівники привітали з цим святом христинівчан. Було виготовлено  сердечка-валентинки, на яких вміщено висловлювання про це окрилюче людину почуття відомих письменників, філософів, вчених, полководців.  А потім ми запропонували ці маленькі послання  керівникам міста і району, працівникам різних установ, організацій, закладів  культури, торгівлі, освіти і просто перехожим: "Доброго дня! Вітаємо Вас з днем  святого Валентина! Бажаємо Вам  любові і добра, розуміння і поваги". Реакція  людей була різною: здивування, збентеження, але найбільше - посмішки, слова подяки. Дехто ділився враженнями, як їх привітали їх кохані, єдині,  найдорожчі.
"Валентинки" вручали  і юним, і ветеранам і тим, чиє  кохання ще  попереду, і тим, кого воно підтримує в житті. Всіх тих, кому ми вручали  ці літературні та поетичні сердечка, ми запрошували прийти в бібліотеку і познайомитись з безсмертними творами про любов.
Головне, ми зуміли підняти  людям настрій, нагадати, що кохання - вічне.

Немає коментарів:

Дописати коментар