четвер, 16 лютого 2017 р.

Вдячні бібліотекарі, вдячні читачі

           В нашому житті є багато свят, традицій. Серед них знайшов своє місце і день дарування  книг. Започатковано його зовсім недавно, але прихильників у нього стає щороку більше. В цей день можна подарувати книги друзям, дитячим  або навчальним закладам, бібліотекам або просто незнайомим шанувальникам книг. Найбільше  їх об'єднує  ,бібліотека, тому й не дивно, що найбільше книг дарують саме книгозбірням.
           Багато христинівчан  принесли свої книги і до нашої бібліотеки. Це  історичні романи, і пригодницькі повісті, лірика і філософія,  наукові  і науково-популярні видання,  дитячі казки і довідники, книги  минулих років і зовсім нові видання.   Кожна книга знаходить свого читача, свого шанувальника.
        Ми вдячні всім, хто подарував  нам книги, хто поділився  не просто книгами, а й частинкою своєї душі, своїм теплом.  Висловлюємо слова подяки Тамарі Чубі,  Юрію і Антоніні Олефіровим,  Катерині Мельник, Надії Лавренюк, Ніні  Коцюбинській, Анастасії  Мислюк та багатьом іншим . Ваші книги не пропали, їх читають, поповнюють свої  знання, знаходять розраду, черпають інформацію, співпереживають героям, які вчать нас бути чесними і добрими людьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар