середу, 4 жовтня 2017 р.

Свято берегинь скарбів книжкових

Добігає кінця  чарівний вересень, місяць, багатий на урожай, красу й свята, серед яких і Всеукраїнський день бібліотек.  До свого професійного свята ми прийшли з досягненнями, надбаннями, планами. Про них розповідала директор ЦБС Р.В.Шумовська на урочистому зібранні,  на яке прийшли керівники району, міста, РДА.
Теплі слова вітань і подяки за нашу працю, щирі побажання, посмішки, Грамоти і квіти - все це   - в адресу тих, хто обрав собі  професію бібліотекаря, книгаря, аптекаря людських душ. Поети називають нас книжковими слугами і книжковими маршалами. 
 Грамоти отримали найкращі, найактивніші, ті, хто в своїй роботі  керується покликом душі, любов'ю до книги, до України, до її  людей.
 Не забули в цей день і про наших шановних ветеранів, хто залишився вірним обраній професіі, хто не зрадив своїй любові до книги, до бібліотеки.
   Свято скінчилось, а наша робота продовжується. Ми і далі нестимемо інформацію людям, розповідатимемо їм про Україну, її героїв, культуру, про те, що потрібно зробити, аби  кожен  іще більше полюбив свою Батьківщину, найкращу в світі.    















Немає коментарів:

Дописати коментар