вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Виховання патріотів України в сучасній бібліотеці

        Питання патріотизму, любові до України в сучасних умовах набуває особливого значення. Зараз, як ніколи, ми повинні об'єднатись, щоб зберегти цілісність і незалежність нашої держави. І згуртувати нас повинна любов до  України, почуття патріотизму  і шани до рідної держави.
       Бібліотечні заклади вихованню патріотизму приділяють особливу увагу. Книжкові виставки, масові заходи, індивідуальна робота з користувачами  спрямована на  пізнання історії України,    вивчення документів, які допоможуть краще збагнути    мрії і прагнення наших предків, які любили вільну і незалежну свою Батьківщину.
       Годину спеціаліста "Про події Української Революції - мовою документів" провела методист Л.Танасійчук.  Заступник директора ЦБС  по роботі з дітьми Л.Загороднюк  провела  відкритий мікрофон "Креативні підходи   до виховання патріотизму у дітей", в якому взяли участь працівники СБФ.  Провідний бібліотекар юнацької кафедри Л.Мельник  "Виховання молодих  патріотів України в сучасній бібліотеці: інноваційні форми".
    Відбулося чергове засідання клубу "Письменник і час", на якому було проведено літературний диліжанс "Т.Шевченка знає світ".
     Бібліотечні працівники  - патріоти своєї держави,  тому й  далі продовжуватимуть працювати так, щоб це почуття було для кожного українця головним.

Немає коментарів:

Дописати коментар