середа, 13 жовтня 2021 р.

Свято мужності і відваги

 Я звертаюся ночами до Бога, та молюся за твоє життя.

Щоб скоріша була перемога, прошу Господа кожного дня.

Я благаю, щоб ти повернувся, до родини своєї, живим!

Та в бою, щоби ти не спіткнувся, ангел став охоронцем твоїм!


14 жовтня, в день Святої Покрови, наша країна відзначає День захисника України. Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

Нині, коли на східних теренах України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків. Наші воїни, серед яких і христинівські патріоти, ведуть боротьбу за цілісність споконвічно українських земель. Про їх подвиги написані книги, статті, репортажі, знято відеосюжети, створено фільми. Ми пишаємось, що ці герої живуть серед нас. Користувачам бібліотек ми пропонуємо матеріал книжково-документальної виставки «На варті миру й служби України». 

Сьогодні ми з гордістю вшановуємо подвиг нескорених українців і висловлюємо слова щирої вдячності людям, які захищали Соборність і Незалежність України в 20 столітті і продовжують її відстоювати в 21 столітті.


Схилімо голови низько перед пам’яттю і подвигом славних синів України - Героїв Небесної Сотні і Героїв неоголошеної війни на Сході України.




Коли закінчиться війна
розжарена від бомб земля –
воскресне.
Ти знімеш з себе автомат, герою,
бронежилет і …
І не секрет для всіх тепер ти - 
великий воїн і солдат…
 




Немає коментарів:

Дописати коментар