вівторок, 27 вересня 2022 р.

Мандруючи Україною: «краєзнавчі орієнтири»

Всесвітній день туризму всі любителі подорожей відзначають 27 вересня. До цього дня в бібліотеках Христинівської громади були проведені різноманітні заходи. Це і година спілкування «Мандруючи Христинівщиною» в центральній бібліотеці, під час якої діти слухали цікаву інформацію, складали трансформер «Чарівними стежками України», переглядали фотоальбом «Краса рідного краю в світлинах». Це і туристичні віртуальні подорожі «Мандруючи Україною» в бібліотеках громади.

Крім того, з метою формування у користувачів бібліотек знань про туризм, краєзнавство, екологічної свідомості, в бібліотеках громади були підготовлені інформаційні покажчики: «Історія міста Христинівка», «Не забуду ніде твої щедрі поля», «Мій Христинівський краю єдиний!» (поезія рідного краю), «По водоймах і луках Христинівщини», «Ліси, ріки і поля – рідна Христинівська земля». 

Оскільки книжкова виставка – це своєрідна популяризація літератури до якоїсь певної дати, працівники центральній бібліотеки та інших бібліотек громади творчо підійшли до їх оформлення. Привертають увагу виставки - «Історію краю збираємо по краплині», «Краса моєї Христинівщини», «Стежинка в дивосвіт».







Немає коментарів:

Дописати коментар