четвер, 29 жовтня 2020 р.

З любов'ю до прекрасного



     Почуття красивого притаманне лише людям.  Ми захоплюємось гарними картинами, мелодійними піснями, ліричними віршами, неповторними краєвидами. Для  того, щоб життя було наповнене прекрасним, людство придумало театр, спортивні змагання, винайшло книгодрукування,  кіномистецтво, телебачення і Інтернет.  

     Ми знаємо відомих композиторів, акторів, письменників. А поряд з нами живуть талановиті наші земляки, які  книги пишуть, малюють картини, збирають повний зал глядачів на своїх концертах і виставах, дарують нам насолоду від спілкування із світом культури.

       Серед таких людей і Катерина Михайлівна  Собова - учитель, актриса, режисер, художниця, вишивальниця. А іще вона наділена талантом  писати гуморески. В цьому році вийшла її книга "Сміхотерапія". Кожен її гумористичний твір актуальний і злободенний. Вони про людські відносини,  сучасне життя,  виховання дітей.  Катерина Михайлівна зуміла в життєвих ситуаціях віднайти не просто смішне, а й повчальне.  Читаються гуморески легко, підіймають настрій, вчать  вірити в те, що навколо нас  вирує життя, таке неповторне,  прекрасне, іноді смішне. Але сміх додає нам сил і здоров'я.

      Днями пані Катерина подарувала свою збірку гуморесок у районну бібліотеку. Тож запрошуємо христинівчан завітати до бібліотеки, прочитати гумористичні твори талановитої авторки. В нашому житті  без гумору, сміху і жартів прожити важко. Тож сміймося на здоров'я!

Немає коментарів:

Дописати коментар