пʼятниця, 18 березня 2022 р.

Один день в бібліотеці

          На нашу волю, на нашу свободу і не залежність підняли скривавлену зброю вороги, які  не мають нічого святого за своєю підлою і продажною душею. Але українці, трудолюбиві, як бджоли, випускають своє жало, щоб вразити тих, хто потривожив їх спокій. Ми єдиною спільнотою об'єднались проти ворожої навали, яка засліплена їхньою брехливою ідеологією. Ми віримо в свій народ, свою Армію, свою вільну Україну.

    Всі бібліотеки нашої громади працюють. Ми не тільки забезпечуємо наших земляків і гостей Христинівщини книгою, інформацією, надаємо доступ до інтернет-послуг, а й посильно допомагаємо ЗСУ, волонтерам, біженцям.  В бібліотеках, де  є доступ до Інтернету,  учні  і студенти мають змогу стати учасниками онлайн-занять і онлайн-уроків.  Проводимо майстер-класи по виготовленню української символіки, записуємо сучасні вислови, приказки, народжені в цей час.  Готуємо для читачів нові книги.


Збираємо кошти, продукти, одяг... Підтримуємо тих, хто поряд, хто зі зброєю в руках боронить нас від нашестя.  Ми працюємо і віримо в перемогу.





Немає коментарів:

Дописати коментар