четвер, 7 червня 2012 р.

"Сміх - це здоров'я"

   










  І це знають члени клубу "Надверір'я", зібравшись на чергове засідання клубу в бібліотеці, щоб відпочити, пожартувати, щиро посміятися, почути і відчути рідне слово.




                                                                                                                              Словом можна підняти настрій людини, смуток, радість, сміх. А що може бути кращим за сміх!? коли людина сіється - це ж чудово! Це означає, шо їй добре, спокійно, радісно. "Нехай і на нашому вечорі гумору всім буде весело і затишно", - запропонувала провідний бібліотекар відділу обслуговування Світлана Миколаївна Кулеша.










     Коли людина сміється, вона стає вільною та незалежною. Коли людина сміється, вона долає труднощі, негаразди.








Члени клубу стали учасниками  конкурсу "Модельер", перевтілившись на деякий час не лише  "закрійниками", "швачками", але й "модельками", які "вишивали" по подіуму в конкурсі "Модельєр".









 Не менш цікавий та захоплюючий був конкурс "Принцеса на горошині".














 З давніх-давен пісня для українського народу була, є і буде тією живою водою,що зцілює душу, підносить дух, вселяє віру і надію. Спвали наші предки, працюючи в полі, співали на вечорницях?  на весіллях,  співали, йдучи на ярмарок чи повертаючись із нього. Співають і наші члени клубу "Надверір'я", члени хору ветеранів.
    Любить наш народ гостре, дотепне слово.  На вечорі звучали жарти, анекдоти, гуморески, які розповідали  члени клубу. Всі присутні  переглянули інсценізацію твору Павла Глазового "Кухлик", у виконанні працівників бібліотеки.
     

Немає коментарів:

Дописати коментар