четвер, 21 червня 2012 р.

Тиждень дитячого читання

Урочисте відкриття Тижня відбулося театралізованим дитячим ранком "Королева книг" запрошує до свого Королівства. Незнайко та Читайлик з Королевою книг своїми віршами провели учнів 1-А класу (класовод Дзюменко Анна Василівна) та 1-Б класу (класовод Берез овська Таїса Олександрівна) міської школи №2 у світ книги. Також участь у цьому заході взяли учні 4-А класу (класовод Найдюк Надія Василівна) та працівники районної бібліотеки для дітей.
    Наступним святом Тижня  дитячого читання став дитячий ранок "Дружба з книгою - це свято". Бібліотекар відділу обслуговування молодших класів Галина Зінов'ївна Городнича доступно розповіла дітям про створення та виготовлення книги, а учні 3-В класу (класовод Гриб Марія Архипівна ) міська школа №1 декламували багато різних віршів про книгу та поставили інсценівку, яка навчає дітей бережно ставитися до книги. Глядачами були учні 2-А класу (класовод Завірюха Ніна Миколаївна).
    Для учнів 6-Б класу (класний керівник Підвальна Людмила Вікторівна ) міська школа №2 працівники дитячої бібліотеки підготували і провели літературну подорож за творами О.Донченка, М.Трублаїні та В.Рутківського під назвою "Мандрівка в країну дитинства". Діти знайомилися з цікавими біографічними відомостями про письменників, пригадували знайомі твори, зачитували уривки та характеризували літературних героїв.
     Цікавим та незвичайним був конкурс талантів "Час дивувати - таланти розкривати" та літературна подорож "Від сторінки до сторінки презентуємо новинки", віртуальна екскурсія "Шляхами Тарасової долі".











 Завершився Тиждень дитячого читання мовним калейдоскопом "Міс бібліопанночка", в якому взяли участь три учасниці Крохмаль Віталіна, Бородієнко Оля, Фельшакова Ліза та учні міської школи  №1 7-Б клас (класний керівник Грабовенко Наталія Михайлівна) і 8-Б клас (класний керівник Нестеренко Наталія Василівна).































 Протягом всього Тижня працювали як постійні, так і нові книжкові виставки, а діти дізналися дуже багато нового, цікавого та корисного.
















     

Немає коментарів:

Дописати коментар