четвер, 7 червня 2012 р.

КВК

   

    Центральна районна бібліотека для дорослих підготувала для учнів 9-А та 9 -В класів міської школи №2 КВК за творчістю та біографією Т.Г.Шевченка, присвяченого дню народження Кобзаря. Учні були розділені на дві команди. Обрано журі у складі: директора школи, і яка читає в цих класах українську мову та літературу Кравченко Людмила Петрівна, провідний методист ЦРБ Танасійчук Ліна Олександрівна, завідуюча відділом обслуговування Яроцька Катерина Олексіївна.
 



  Команди активно брали участь в усіх конкурсах: відповідали на запитання вікторини, продовжували вірші, почувши початок, розгадували кросворди. Обидві команди добре підготували домашнє завдання - вивчили нові вірші Т.Г.Шевченка.

А потім було саме цікаве : учасники команд, згадавши старовинні ігри малого Тарасика й Оксаночки, збирали квіти із зав'язаними очима, носили ложкою воду, їли "на швидкість" бутерброди із салом.
      Підводячи підсумки, члени  журі відзначили, що обидві команди показали добрі знання з біографії та творчості великого Кобзаря, кмітливість та винахідливість.
    А нагородою за останню розгадану загадку стали знайдені в макітрі та горщику в'язки бубликів та інші смачні призи.

Немає коментарів:

Дописати коментар