четвер, 7 червня 2012 р.

Нова послуга "Ігри в бібліотеці"


Сучасна бібліотека багатогранна. Такою є і наша бібліотека. Вона створює для населення максимально комфортне середовище, є відкритою для всіх тих, кому потрібна книга та інформація. Тому так важливо сьогодні не обмежуватись традиційними формами бібліотечної роботи, а шукати нові шляхи популяризації бібліотечних ресурсів. Тільки завдяки постійному пошуку бібліотека залишається втіленням нового і креативного. Для всіх своїх користувачів ми говоримо:
Переступайте наш поріг, 
Вам буде добре в цій оселі;
Гомер громово гряне в ріг,
Заплаче мужньо Руставелі.
Тут Данте заведе вас в рай,
Шекспір відкриє високості.
Наш Гоголь обезсмертить край, 
І Пушкін вас запросить в гості.
Запалив душу вам Тарас, 
І заквилить чарівно Леся...
Тож не минайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки;
Нема прекрасніших доріг,
Ніж в цей вселюдський храм науки.


Христинівська центральна районна бібліотека  ввійшли в число переможців конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами зі своїм проектом "Бібліозабава".Завдяки отриманому обладнанню наші користувачі мають змогу грати в різні ігри, що сприяють їхньому інтелектуальному розвитку, поглибленню знань, пам'яті, уваги.

Користуються популярністю ігри на приставці Nintendo Wii 







Молоді цікаво  писати на фліп-чарті, розгадуючи кросворди

















Користувачі Інтернет - центру мають змогу провірити свої знання, розгадуючи завдання праводоміно, правового "решета", ведучи слідство "Загублених речей літературних персонажів", приймаючи участь у правовій лотереї









В Інтернет-ценрі завжди людно, тут панує атмосфера щирого спілкування, обміну думками, зустрічі із друзями


"Рулі" - це не просто гра, а й допомога у вивченні  правил дорожнього руху, оволодінні майстерності керування автомобілем.

       Волонтери допомагають рекламувати нову послугу, роздають інформаційні та рекламні  листки на дитячих та спортивних  майданчиках, вулицях міста, в навчальних закладах.









          То ж запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки!
    Червень місяць у нас місячник краєзнавства "Христинівщина - край хліба,  квітів і добра, ", а це нові приємні  зустрічі з друзями, різноманіття масових  заходів, безліч  ігор, несподіваних відкриттів. 







Немає коментарів:

Дописати коментар