четвер, 28 липня 2022 р.

Нащадки тризуба Володимира

Нескорений наш народ святкує День державності – свято, коли з гордістю усвідомлюємо, що ми – народ, який ворогам не зламати і не поставити на коліна. Ми величаво підіймаємо свій державний прапор, вшановуємо героїв, які віками боролись за нашу незалежність, покладаємо квіти до пам’ятників і обелісків, правимо молебні, підносимо слова молитви до Всевишнього, прохаючи в нього захисту від ворога і сили на боротьбу. Після століть боротьби за нашу волю, за нашу державність, ми ніколи не віддамо своє право на життя, на свободу і незалежність.

Працівники центральної бібліотеки прийняли участь у проведенні урочистостей Христинівської територіальної громади, приурочених цьому величному дню. Бібліотекарі організували виставку-інсталяцію «Українська державність», на якій представлені матеріали про історію становлення України, як держави, – величної, сильної, нескореної і вільнолюбної. Ведуча урочистостей, директор ЦБ Раїса Шумовська розповіла про шлях, який пройшла Україна, борючись за свою державність.

Серед волонтерів-патріотів, які отримали, які отримали подяки за свою діяльність, є бібліотечні працівники. Коли христинівчани створили під час флеш-мобу Герб України – тризуб, бібліотекарі стали в ряди тих, хто любить свою Україну і бореться за її майбутнє. Ми всі – нащадки тризуба Володимира, в якому закодоване вимріяне слово «ВОЛЯ»!


















Немає коментарів:

Дописати коментар