понеділок, 7 лютого 2022 р.

На зустріч з Купідоном

                                                                                         Життя без кохання, життя без любові -

                                                                                         То небо без сонця, то небо беззоре!

                                                                                         Життя неможливе, воно не існує,

                                                                                         Коли наше серце любові не чує!

      Найсвітліше, найчистіше почуття, яке дається людині - це всепоглинаюче почуття кохання.  Заради цього почуття люди йдуть на подвиг, на долання перешкод, забобонів, традицій.  В людини, яка кохає, ніби крила виростають, вона відкриває в собі силу, таланти, бажання жити, творити.  Напевно, тільки в українській мові є два слова-синоніми, дуже близьких за значенням: "кохання"  і  "любов".  Хоч зазвичай ми кажемо, що обранців свого серця ми кохаємо, а любимо батьків, Батьківщину, дітей, родичів... Але то  не так важливо, яким словом людина називає свої високі почуття.

   Напевно, жодному з почуттів не присвячено  стільки віршів, пісень, книг, кінофільмів, картин, легенд...  Саме з книгами, які присвячені цій темі, ми запрошуємо  познайомитись відвідувачів бібліотеки на наших книжкових виставках.  





   Прочитайте ці книги, помандруйте країною кохання, поблукайте вулицями  любові і великого щастя. Адже любов - це тільки почуття людяності, шляхетності, доброти, вона має велику силу. Тож нехай у Вашому життя кохання до тих, кого обрало Ваше серце любов до рідних, один до одного. Адже і Бог - то є любов!

Немає коментарів:

Дописати коментар