понеділок, 7 лютого 2022 р.

Рік Водяного Тигра вже настав


За східним календарем 2022 рік триватиме під егідою Чорного (Блакитного) Водяного Тигра.

Тигра вважають символом змін, який водночас дає невизначеність. Хоча для багатьох 2022 рік буде ідеальним часом оновити життя.

Яким же буде рік Водяного Тигра?

Астрологи стверджують, що для більшості знаків він буде набагато вдалішим, ніж 2021 рік.

Багато людей досягнуть значних успіхів у різних галузях. Звісно, деяких людей очікують розчарування і помилки, але 2022 рік насичений несподіванками, переважно з успішним результатом.

Оскільки Тигр володіє невичерпною енергією і може долати будь-які перешкоди, він сприятиме людям, які вміють ставити цілі і досягати результатів.

Також він буде на боці тих, хто прагне нових знань. Успіх чекатиме на всіх, хто навчатиметься і захоче дізнатися щось нове.

Тигр любить ризикувати, тому він буде спокійно приймати різні авантюри. Головне, щоб ризик був заздалегідь проаналізований і враховані можливі наслідки.

Тигру не сподобаються люди, які сподіваються тільки на удачу і не докладають належних зусиль. Головний колір цього  Тигра - блакитний. Він вважається символом мінливості, тому нам потрібно налаштуватись на зміни. Про тигра -  ссавця родини котових, одного з чотирьох видів групи "великих кішок" роду пантер можна дізнатись з книжкової виставки в читальній залі. Тут є східний календар, різноманітні гороскопи, ілюстрації, вірші про тигра та  багато матеріалів, який буде вам цікавий. 

 



Немає коментарів:

Дописати коментар