четвер, 6 квітня 2023 р.

Книга про націю, яка покликана побудувати державу

          «Незнання правдивої історії українського народу є загрозою втрати незалежності Української держави»

                                                          Павло Скоропадський

 

Сучасний стан України є перехідним періодом, який, за логікою, має завершитись звільненням від російського впливу та набуття статусу Національної державності.

Україна на своєму шляху в утвердженні своєї держави пройшла важкий і кривавий шлях. На цьому шляху були високі ідеали, поразки і самопожертви. Але високий дух патріотизму не згасав ніколи.

Саме про українську націю – найдавнішу націю світу, про дискредитацію, яку пройшла наша держава і нація, про нашу державотворчу і духовну сутність, про національну ідею йдеться в книзі Івана Белебехи «Національна Україна». Цю книгу люб’язно подарувала читачам центральної бібліотеки Катерина Панасівна Горбенко, переселенка з Донецької області, доктор філософських наук, яка веде онлайн-лекції для своїх студентів в нашому Інтернет-центрі. Вона ж і розповіла про автора книга, про ідею книги, про її зміст, який вчить нас бути українцями, бути гордими за свій народ і за свою волелюбну націю. Ми повинні усвідомити значимість своєї нації у світовій культурі і історії. Пищаймося тим, що ми українці, бо ми того варті.

Все буде Україна!





Немає коментарів:

Дописати коментар