вівторок, 10 жовтня 2023 р.

Сіяно, хай сяє зірочка вашого таланту!

10 жовтня в літературно-мистецькій вітальні центральної бібліотеки відбулася зустріч з нашою землячкою Сомик Оленою Миколаївною, яка друкується під псевдонімом – Сіяна Жорна. Молода письменниця представила свої книги «Люті пацюки» та «Англійський локон».

Сіяна Жорна — надзвичайно позитивна людина, яка випромінює хорошу енергетику. Саме тому і зустріч,і, власне презентація, відбулися у теплій невимушеній атмосфері.

Наш бібліотечний колектив всіляко пітримує молоді таланти, бо вони живлять нашу українську культуру. Цього разу ми підтримали авторку у її бажанні стати учасником обласного літературного конкурсу імені Василя Симоненка в ІІ-ій номінації – «Кращий художній твір у форматі книги». Основним завданням конкурсу є створення підґрунтя для пошуку і розвитку талановитої, вмотивованої та амбітної молоді, розширення її участі в сучасному житті нашої країни. Тож, був підготовлений лист-подання на здобуття Всеукраїнської літературної премії імені Василя Симоненка твору Сіяни Жорни «Люті пацюки». На наше переконання твір заслуговує на визнання.

За словами Сіяни, книжка «Люті пацюки» близька кожному, бо в ній описано багато такого, що бувало у наших життях. Про що вона? Про проблеми маленького провінційного містечка, часом неефективний судовий захист тощо. А вирішує ці проблеми самобутній геніальний слідчий на прізвище Сметана. Історія матиме продовження...

Зустріч закінчилася щирими посмішками, приємними словами та спільними фото.

Книги Сіяни Жорни знайшли своє місце на поличках нашої бібліотеки. Усіх охочих запрошуємо до знайомства з ними, особливо тих, кого захоплюють детективні історії.




Немає коментарів:

Дописати коментар