середа, 22 січня 2020 р.

Свято єдності - свято українського духу

   
Дух соборності живе  в серцях українців. Саме тому  день Соборності України - величне свято для справжніх  патріотів нашої держави.  Урочистості, присвячені цьому дню, пройшли в містах і селах України. На  такий мітинг зібрались і свідомі патріоти в Христинівці, щоб вшанувати ідею Соборності та патріотів, які боролись і борються  за єдину і неподільну незалежну Україну.
    Працівники центральної бібліотеки підготували виставку-інсталяцію  "З вічною думкою про єдність на своїй землі". З матеріалами цієї виставки познайомились  учасники урочистого зібрання: керівники району і міста, депутати, жителі районного центру.
  Виставка розміщена  в приміщенні районної бібліотеки, де  користувачі мають змогу прочитати книги, статті,познайомитись з документами, які розповідають про  події минулого і сьогодення, про життя і подвиги героїв, для яких Соборність України - свята справа.  Нашим нащадкам жити в єдиній державі, про яку мріяли  наші діди, батьки, за яку сьогодні  воюють справжні  патріоти  на сході України.









Немає коментарів:

Дописати коментар