пʼятницю, 24 січня 2020 р.

Натхненна татовою поезією

       Соломія Зінчук - донька відомого поета Станіслава Зінчука, уродженця села Орадівка, сьогодні святкує свій день народження.  До привітань рідних, друзів, колег приєднуються і "берегині  Христинівської бібліотеки", як нас називає   пані Соломія.  Зичимо їй міцного здоров'я, творчої наснаги, гарних квітів, щирих друзів, хороших новин та здійснення бажань і задумів.
       Із Соломією Станіславівною нас поєднують роки щирої дружби, єдність поглядів, любов до України. Вона- завжди бажаний гість в районній центральній бібліотеці та в сільській книгозбірні села Орадівка. Саме завдяки їй у нас функціонує та поповнюється новими матеріалами літературний музей. Багато новинок літератури вона дарує в нашу бібліотеку, які охоче читають наші користувачі.
       Сама ж  пані Соломія палко закохана в українську мову, поетичне слово, народний фольклор.  Виколисана  на бабусиних піснях і татових віршах, вона ввібрала в себе найкращі риси українки: любов до народу, повагу до старших, доброту, щирість, чесність. Високоосвічена, ерудована, талановита - такою знають її всі, кому пощастило з нею  спілкуватись.
       З роси й води Вам, шановна  пані Соломіє.



Немає коментарів:

Дописати коментар