пʼятниця, 2 грудня 2022 р.

Бібліотекарі радяться

     Нам довелося на собі відчути тягар війни, яку принесли нам рашисти. Ця війна нас згуртувала, змусила змінити свої звички і плани. Війна не обминає нікого: воюють на фронті наші рідні і знайомі, ми всі стали великою волонтерською сім'єю, намагаючись підтримувати і допомагати тим, хто поряд. Слово, книга теж можуть підтримати і розраяти. Наша сила – в слові. Це про бібліотекарів. Ми несемо людям слово правди. Правди про нашу історію, про наших справжніх героїв, про силу духу українського народу.

Саме про все це і говорили на семінарі бібліотечних працівників нашої громади 2 грудня, який був присвячений плануванню і звітності.

В нас є багато планів: докладати всі свої сили для Перемоги, підтримувати переселенців, сім'ї воїнів, виховувати наших юних читачів справжніми патріотами, гідними нащадками Героїв: козаків, учасників Майдану і Революції Гідності, українських солдатів, які захищають нас і нашу Україну...

Вічна пам'ять тим, хто віддав за це своє життя. Ми пам'ятатимемо їх подвиг, ми розповідатимемо про них майбутнім поколінням українців. Ми в жалобі схиляємо голови і з великою повагою вимовляємо їх імена.

Ми віримо в ЗСУ, в нашу Перемогу. Тому і складаємо на наступний рік плани роботи. Згідно них ми відзначатимемо пам'ятні і ювілейні дати України і рідного краю, вшановуватимемо пам'ять видатних земляків, розповідатимемо про доленосні події в історії України, популяризуватимемо книги українських письменників, чиї імена замовчували, бо вони несли нам правду.

В нас багато планів. І ми їх виконаємо. Тому, що ми переможемо! Наша сила – в нашій єдності!









Немає коментарів:

Дописати коментар